13
Mar
Ændret til et medlemsmøde
19:00 to 21:00
13-03-18

Vi er desværre nødt til at udsætte Mikkel Karlsen til senere på året. Vi er med andre ord nødt til selv at skabe magien – og det kan vi godt.

Tirsdag den 13. marts byder på TEMAMAGI, hvor vi ser på REB. Har du for lidt reb selv, kan jeg berolige dig med, at der både vil være rigeligt med godt tryllereb til rådighed og listige rutiner, der er værd at lære.

Men der vil være mere end det!!!!

Flere medlemmer vil vise magiske detaljer på scenen. Denne aften sidder vi ved bordene, så det bliver en blanding af workshops og scenedemonstrationer.

Har en god ide eller noget, du vil prøve af, så bare stil op. Er scenen for meget, kan du udføre din rutine, dit fede tricks eller ”move” ved bordet.

Tilmelding ønskes

For at få et overblik over hvor mange, der vil levere et magisk initiativ – så giv Erik Bo Bruhn et praj (mail/telefon – erikbo@erikbo.dk /2348 1136 eller Messenger).

Kan vi lige komme til for succes!

Denne slags møder begynder ofte med, at et par få har meldt sig til. Men når der kommer gang i de forskellige workshops, så sker der mirakler og pludselig er der mange, der har noget at vise – en magisk kædereaktion.

Besøg af dealer

Vi får besøg af PjerrotMagic. Herudover er der måske en magisk overraskelse.

 

Adressen er:

Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj


Medlemmer: gratis adgang.

Gæster: 200,- kr. ( Mobilpay ved indgangen)