Indmeldelse i Magisk Cirkel Danmark

Før du ansøger om medlemskab i Magisk Cirkel Danmark, skal du læse vores vedtægter, og være sikker på, at du kan overholde lovene. På indmeldelsesskemaet skriver du under på følgende:

Som medlem af Magisk Cirkel Danmark forpligter jeg mig til at overholde foreningens vedtægter og holde enhver underretning, som jeg måtte få om trylleri, hemmelig over for uvedkommende og garantere tavshed om magiens hemmeligheder over for offentligheden.

Du kan få et indmeldelsesskema ved at downloade og udprinte det. Klik på linket nederst. Udfyld skemaet og tag det og det beløb der svarer til det medlemsskab du ønsker + kr. 100,- i indmeldelsesgebyr og medbring det til det første møde.

Du kan også kontakte vores kasserer, få et skema, udfylde det og betale første gang du deltager i et møde i MCD.

Endelig kan du også sende det udfyldte skema til Magisk Cirkel Danmark, Postboks 313, 1504 København K,
og overføre beløbet til Danske Bank kontonummer 1551-3029581

 

Et års medlemskab

Aktivt medlemskab kr. 800, giver gratis adgang til ordinære medlemsmøder og adgang til samtlige andre arrangementer (workshops, seminarer, kongresser etc.). Til arrangementer kan der opkræves entre.

Passivt medlemskab kr. 500, giver adgang til ordinære medlemsmøder mod betaling og adgang til samtlige andre arrangementer (workshops, seminarer, kongresser etc.) Til arrangementer kan der opkræves entre.

Herudover skal du betale 100 kr. i indmeldelsesgebyr.
 
Er du ikke medlem af en trylleklub accepteret af MCD - koster en standard gæstebillet kr. 200,- pr. møde.

Vi byder dig velkommen i Magisk Cirkel Danmark.

Download indmeldelsesskema PDF format --->   Indmeldelsesblanket MCD 2017

Læs foreningens vedtægter

WORD format

CVR. Er 33032536

PDF format