Velkommen til
Magisk Cirkel Danmark.

Magisk Cirkel Danmark (MCD) er en forening af cirka 200 tryllekunstnere - professionelle såvel som amatører og trylleinteresserede. Foreningen har medlemmer i hele Danmark og fra Sverige.
På denne side kan du læse om aktiviteterne der sker i MCD, og hvad der er foregået i sæsonens løb, ved at klikke på de enkelte møder under kalenderen.
Hvis du har lyst til at besøge MCD kan du aftale nærmere med et af bestyrelsesmedlemmerne, om udlevering af et gæstekort.
Vi håber, at du finder det, du søger. Hvis ikke, er du velkommen til at tage kontakt til os på mail: mcd@magiskcirkel.dk  <<< Klik.

Du kan også sende et brev direkte til præsidenten: 

Erik Bo Bruhn
Ben Websters Vej 6, 3tv
2450 København SV

CVR. nr 33032536Rigtig god fornøjelse!
Erik Bo
Præsident

AKTIVITETER

MCD afholder møder hver måned i sæsonen, som løber fra september til april.

De ordinære medlemsmøder indledes klokken 19.00, men allerede en halv til en hel time før - er forhandlerne klar i foyeren. Man vil bl.a. kunne møde nogle af de forhandlere af tryllerekvisitter du finder under >Links<. Selve mødet består i et program med forskellige tryllekunstnere og andre artister. Til tider afholdes også et seminar med inden- eller udenlandske tryllekunstnere. .

Juniorerne mødes kl. 17.00 inden de fleste ordinære møder - se kalenderen.

Derudover afholder vi med jævne mellemrum klubaftener, hvor medlemmerne med udgangspunkt i et specifikt emne tryller for hinanden, lærer nye teknikker, nye tricks o.a. Vi tager også andre emner op, der relaterer sig til trylleverdenen, som f.eks. præsentations- teknik, markedsføring, regnskab osv..

Se i kalenderen hvor og hvornår de forskellige aktiviteter afholdes.