Om Rune Klan

Danmarks nok mest kendte tryllekunstner Rune Klan.

Rune Klan, startede med at trylle og underholde i 1987, og er i dag et af de største "tryllenavne" både internationalt og i Danmark. Han har bl.a. leveret tricks til verdensmesteren i trylleri. Han mestrer det til fingerspidserne.

Glem alt om den klassiske tryllekunstner med stav og høj hat, når Rune Klan går på!

Rune Klan optræder ikke for at rede verden, men for at underholde. Dog har han sin egen lille mission: At gøre op med myten om tryllekunstneren, som den der blot hiver kaniner op af hatten og saver duer over iklædt bedemandstøj.

Missionen tog først rigtig fart for Rune, da han i 1999 fik smag for stand up og gjorde det til en fast del af sit show univers. Og han var heldigvis udstyret med ”funny bones”, som det hedder indenfor comedy genren. Derfor gik det i starten henover hovedet på mange, hvilke tricks og kunster han hev op af lommen til dem, fordi de lå flade af grin. Folk ænsede ganske enkelt ikke hvor mange tøjdyr, blomster og pølser der uforklarligt, skiftevis forsvandt og dukkede op i hans show.

Rune har haft sit eget TV trylleshow: "Hokus Fucking Pokus".

Han har endvidere medvirket i div. talkshows samt har været med i flere sidcoms.

I dag er Runes lille ’hemmelighed’ blevet offentlig og han har fundet den helt perfekte balance mellem de to stilarter. Oplevelsen af Rune Klan er dog ikke blevet mindre uforklarlig med årene. Tværtimod! Det er stadig ’tres mystique’, som franskmændene siger.

Derudover er han en af personerne bag Magic Fight Night sammen med Joachim Solberg, Mads Wille, Klaus Mulbjerg og Mikkel Gundersen.

Rune Klan hjemmeside: runeklan.dk

 

Læs hvad Wikipedia skriver om Rune.

 

Rune Klan har endvidere udgivet bogen: "rune's world" skrevet af Joshua Jay.

Rune har udover dette også udgivet en video Three Pieces of Silver.