Historie

Magisk Cirkel Danmarks historie

Magisk Cirkel Danmark startede med at været en underafdeling af Magisk Cirkel Norge. Inspireret af Terje Nordness blev vi så en selvstændig afdeling.

Den officielle dato for stiftelsen af Magisk Cirkel København (og som senere blev landsdækkende og blev til Magisk Cirkel Danmark) er 13. februar 1934.

 

Medstifter/idémand til Magisk Cirkel

Aage Rasmussen var manden bag tanken om, at man skulle danne Magisk Cirkel.

Aage Rasmussen (æresmedlem Uffe Rasmussens far), som overtog tryllebutikken Hokus Pokus i Stennosgade på Vesterbro efter æresmedlem Aage Darling, var en ildsjæl. trylleriet stod hans hjerte nært i alle årene frem til hans død.

Om Aage Rasmussen.

Medstifter af Magisk Cirkel

    

Her Haakon Edeling i Stockholm

Ved "Campionato del mondo di illusionismo 1948" (FISM) i Lousanne i Schweiz fik han 1. prisen i "Præsentation (General magi).

En mand som satte det elegante i fokus.

Om Haakon Edeling.

Medstifter af Magisk Cirkel

Spinoza på TV i Hokus Pokus Pilmark

Spinoza (æresmedlem) som optrådte over alt i hele skandinavien. Han var en meget stor vidensbank.

Om Spinoza.

Uffe Rasmussen fortæller

Uffe Rasmussen æresmedlem som har været en meget stor støtte i Magisk Cirkel Danmark gennem en tidsalder. Er søn af en af stifterne  Åge Rasmussen

Uffe fortæller omkring hvordan Magisk Cirkel startede i hans hjem med en far som bare brændte for at få en Magisk Cirkel. Endvidere fortæller Uffe omkring Magisk Cirkels Danmarks udvikling.

Klik på billedet og lyt.

Jørgen Krog Petersens Galleri

Fotograf Jørgen Krog Petersen har gennem flere år fulgt Magisk Cirkel Danmark og vi er meget taknemmelige for at vi har fået adgang til hans store arkiv.

Rigtig god fornøjelse.