De dansk trylleklubber

Magisk Club Århus

Magisk Club Århus er en forening for tryllekunstnere. Klubben blev startet helt tilbage i 1935 som en jysk pendant til Magisk Cirkel.

Klubbens formål er ifølge vedtægterne (se herunder):

at styrke og fremme interessen for den magiske kunst og bevare dens hemmeligheder.

Møder

Hver måned holder vi møde i centrale Aarhus, hvor vi f.eks. har et seminar med en landskendt eller verdenskendt tryllekunstner, hvor vi lærer de nyeste teknikker eller genopdager glemte fiduser.

Vi kalder os Danmarks hyggeligste trylleklub, for der er til møderne også mulighed for hygge med de andre medlemmer, vise tricks og få gode råd til hvordan du optræder. 

Ud over vores møder afholder vi i løbet af året shows og konkurrencer, hvor publikum udefra også er velkomne. Se vores kalender

Vi mødes ofte allerede kl. 17:30, hvor nogle vælger at spise sammen, mens andre bare hygger med. Det almindelige møde starter som regel kl. 19.

Vi holder primært til i Rosensgade (ved Aarhus Domkirke), hvor vi har samarbejde med Café Casablanca (Rosensgade 12) og Rosenteatret (Rosensgade 24).

Magisk Cirkel Sønderjylland

Magisk Cirkel Sønderjylland har såvel amatører, semiprofessionelle samt professionelle tryllekunstnere på medlemslisten. Medlemmerne er fordelt over hele Sydjylland, lige fra den dansk-tyske grænse i syd til Horsens-egnen i nord. Enkelte medlemmer er bosat i andre dele af landet.

I 2007 fik foreningen eget klubhus, hvor hovedparten af de ordinære medlemsmøder afholdes - og foreningen er i øvrigt den eneste magiske forening i Danmark, som har sine egne mødelokaler. Det var også MCS, der, som den første trylleklub i Danmark, fik en hjemmeside!

Der er møde én gang om måneden, ofte en søndag; denne dag er valgt på grund af det store geografiske område, som foreningen dækker, og der således er forholdsvis store afstande at køre for mange af medlemmerne. Møderne begynder som regel kl. 14.00, medmindre der afholdes et særarrangement.
Særarrangementer kan f. eks. være seminarer, workshops, optræden i offentligheden, besøg hos andre trylleklubber.
Scenetrylleriet har høj prioritet i MCS, og foreningen er opmærksom på, at fremme og vedligeholde især denne gren af magien, ligesom de MCS-medlemmer, som ønsker at deltage i konkurrencer – både indenfor scenemagi, close up magi og korttrylleri, støttes og opmuntres.
MCS arbejder på at højne standarden af magien i Danmark; dette gøres bl.a. gennem klubarbejde, træning til konkurrencer, seminarer og andre tiltag, der styrker såvel den tekniske som den præsentationsmæssige side af trylleriet.
Magisk Cirkel Sønderjylland henvender sig til alle med en seriøs interesse for tryllekunst. Det eneste, foreningen kræver, er, at alle medlemmer deltager aktivt i foreningens arbejde og på møderne.

MCS har som den eneste trylleklub i Danmark eget klublokale, hvor de fleste møder bliver afholdt.

MCS's klubhus:
Havstedvej 58, Havsted
6372 Bylderup-Bov

Vejle Trylle Klub

Vejle Trylle Klub er en Trylleklub for trylleinteresserede, som ikke bare vil kigge,
men deltage aktivt som tryllere, hvad enten de er begyndere eller øvede.
Man kan altid lærer af hinanden. Det er netop det vi kan med vores klub .
Her er vi alle tryllere, som har trylleriet som hobby eller som erhverv.
Er du den slags som ikke afslører dine trick for dit publikum,
men godt kan give inspiration til nye ideer,
selv udvikle nye trick som de vil vise eller dele med ligemænd/kvinder?
så er Vejle Trylle Klub måske noget for dig.
Indmeldelse til bestyrelsen. Vi holder møde den sidste søndag i måneden (se aktiviteter)
Juniorer kl 14.00, senior kl 14.00 hvis andet ikke står.

Nordjysk Trylleklub

I Nordjysk Trylleklub kan du i et hyggeligt og trygt miljø lære og afprøve nye tricks og fiduser, som du kan sprede glæde og fortrylle andre med. Du kan få gode råd og vejledning om alt fra hvilke trick, du skal købe til, hvordan du skal stå og tale foran en forsamling. Så uanset om du går med en drøm om at stå på en scene, eller blot syntes det ville være sjovt at kunne et par tricks til at imponere vennerne med, kan vi i Nordjysk Trylleklub hjælpe dig med netop det, som gør dig til en rigtig tryllekunstner!

Der er ikke nogen krav til, hvor dygtig man skal være og måske lidt skuffende, heller ikke nogen hemmelige og mystiske optagelsesritualer. Aalborg Trylleklub er for alle med en oprigtig interesse for at lære og trylle.

Odin Magic Club

Odin Magic Club holder til på Fyn. Det lader til at deres hjemmeside ikke er helt opdateret. Vi holder øje og opdaterer jer.