Velkommen

Velkommen til:

Magisk Cirkel Danmark

Vi holder månedlige møder i sæsonen fra september til april (+ det løse), hvor du kan opleve forskellige tryllekunstner og andre artister fra både ind- og udland. Vores ordinære medlemsmøder starter kl. 19.00, men du kan allerede møde vores forhandlere en halv til en hel time før i foyeren (de er der dog ikke hver gang - men næsten).

Vores juniorer mødes kl. 17.00 før de fleste ordinære møder - se vores kalender for mere information.

Vi afholder også regelmæssige klubaftener, hvor vores medlemmer lærer nye teknikker og tricks, samt diskutere emner som præsentationsteknik, markedsføring og regnskab. Så tøv ikke med at deltage og bliv en del af vores trylleverden!

 

Udgivet i Uncategorized.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *