Om Junior afdelingen

Hvem?

Magisk Junior Cirkel Danmark.

Er du under 18 år er du automatisk medlem at Magisk Junior Cirkel Danmark (MJCD). Du er samtidig fuldt medlem af Magisk Cirkel Danmark (MCD), og kan deltage i alle møder og arrangementer.
Møderne i juniorcirklen foregår typisk før de ordinære møder i MCD, og tid og sted fremgår af kalenderen, typisk mellem 17.00 og 18.30.

Hvorfor?

Formålet med møderne i MJCD (Magisk Junior Cirkel Danmark) er at give juniorer råd og vejledning i trylleri.
Dette er ikke en trylleskole, men en forening, hvor vi har kompetente voksne til at hjælpe de unge tryllekunstnere til at blive bedre til det, de allerede har øvet hjemmefra. Altså hjælp til selvhjælp. Så det er vigtigt, hvis man skal have noget ud af mødet, at man tager noget trylleri med, som man allerede har arbejdet med derhjemme og som man gerne vil have hjælp til.

Min coatch?

Anders Lilleøre er den nyeste coach, vi har. Efter eget ønske vil han i et samarbejde med de andre coaches meget gerne arbejde for juniorafdelingen.

Min coatch?

Mikkel Falbe – er også junior coatch – ved deltagelse på møder i MCD biblioteket i Vanløse, bedes man tilmelde sig til på dette mobilnr. nummer: 3021 0500

Min coatch?

Jens Bjørn  Andersen – er junior coatch – og han har samlet nogle af de spørgsmål, der ofte bliver stillet af kommende juniorer og deres forældre.

Alder?

SP. Hvor gammel skal man være for at blive medlem af MJCD ?

SV. Vi har ikke en laveste aldersgrænse for juniorer, det kommer i høj grad an på evner og engagement. Min erfaring er at 11-12 år er en god alder at starte.

Rigtig undervisning?

SP. Finder der egentlig undervisning sted til møderne i MJCD ?

SV. Både ja og nej. Vi forsøgte for år tilbage, at undervise i stil med det, der foregår i en folkeskoleklasse, men det fungerede ikke her. Hvis man skal sammenligne det med folkeskolen, så havde vi elever fra børnehaveklasse til 10. klasse – altså en stor aldersspredning. Nogle vil kun have geografi, andre matematik og andre vil kun spille fodbold – altså stor interesse spredning. Sidst og ikke mindst – nogle var lige startet - andre havde års erfaring. Derfor tager vi hånd om den enkelte eller en interessegruppe, og hjælper med gode råd. Vi kan også finde på at give ”lektier” for til næste gang, det kan være et greb eller en rutine. Der er aldrig sure miner – og lektierne er altid lavet, når de møder op igen.

Gæster?

SP. Er det muligt at komme ind og se om det er noget for mig ?

SV. Ja – det er det, og man er velkommen til at tage forældre med. Send os en mail på ju****@ma**********.dk , så laver vi en aftale.

Adgang?

SP. Må juniorerne også deltage i seniorernes møder ?

 

SV. Ja ! Juniorerne deltager i alle mødre på lige fod og vilkår som seniorerne.

Forældre?

SP. Mit barn kunne godt tænke sig at blive medlem, hvilke muligheder har vi forældre, mens barnet er til møde i MCD.

SV. Der er flere muligheder. Vi har forældre, der hygger sig i baggrunden med avisen, trådløs internetforbindelse, strikketøj m.v. mens vi tryller. Det er typisk, hvor de skal køre længere for at komme til møderne. Andre afleverer deres junior kl. 17.00 og afhenter når mødet er slut. Der er normalt mulighed for at købe en kop kaffe. Forældre har gratis adgang til alle møderne og bliver ikke betragtet som "gæster".

 

Sociale?

SP. Har i et godt socialt netværk i jeres forening ?

SV. JA !!! Gennem de mange år har vi oplevet et fantastisk sammenhold blandt  juniorerne. De er kun lige kommet, så er de allerede i gang. Der er en masse tricks, de har arbejdet med siden sidst. De vil jo gerne imponerer hinanden og informeres – for når man er færdig med at imponere, så udveksler vi idéer. Man giver et bud på, hvordan et greb eller en rutine også kan udføres. Flere af juniorerne mødes også privat. Mange nye venskaber ser dagens lys i vor forening.

Udvikling

At trylle og trylle for andre – måske et større publikum – er alle tiders ballast for både juniorer og seniorer. Man sammensætter et program, optræder og viser sine færdigheder. Man er vant til at stå frem for vidt fremmede mennesker og udøve sin kunst. Det giver en god ballast, som man kan bruge i mange faser i sit liv. Eksamen – jobsamtaler – holde et foredrag - eller holde en tale til festen. Da meget af den litteratur, de undervisnings DVD’er man kan købe samt de seminarer ,vi har i MCD er på engelsk, så styrker det også juniorerne på det sproglige niveau.

At trylle og underholde med trylleri er verdens sjoveste hobby. Mange af vor tids kendte tryllekunstnere startede i MCD – Joachim Solberg, Rune Klan, Klaus Mulbjerg, Michael Deutsch, Kim Kenneth o.m.fl. Prøv at Google dem…

Glæden

At trylle og underholde med trylleri er verdens sjoveste hobby.

Glæden ved at opnå en færdighed og glæden ved at glæde andre med en oplevelse er noget af det, de fleste i vores forening sætter højt.