Podcast med viden

Lotavasen Varenr. 301

Se frem til en løs snak om tryllekunst i det 21. århundrede. I selskab med Nicolaj Christensen, Anders Lilleøre og Mads Fencker inviteres du indenfor til den første dansksprogede podcast om tryllekunst. Lotavasen er en samtale - modsat et interview, hvor man hver uge lærer en ny person lidt bedre at kende - ud fra en tro på at dialog inspirerer bedre til hver enkelt lytters egen videre refleksion.

Formatet byder på diskussioner, lege og udfordringer med nye emner fra gang til gang. Fordele og ulemper ved klassiske dilemmaer i tryllekunst. Lege som hvem, der kender flest måder at gemme en mønt i hånden. Ydmyg rådgivning om trylleriets særlige udfordringer. Alt sammen præsenteret med ærmerne rullet op, konfetti i baglommen og flashpapir klar til afbrænding.

De tre unge tryllekunstnere er alle fælles om en brændende kærlighed til magien, selvom deres forskellige baggrunde trækker deres perspektiver på tryllekunsten i hver sin retning. Alle er de dog enige om én ting: Vi tryllekunstnere har det med at stoppe med at stille os kritiske over for os selv og vores materiale lidt for tidligt. Forhåbentligt kan Lotavasen være en fornøden spand koldt vand i hovedet for os alle.

Hop ind og lyt med, når Nicolaj, Anders og Mads tager dig med indenfor i troldmandens studerekammer hver anden lørdag, hvor lotavasen tømmes endnu en gang.

 

Kan opleves gratis her

Appel oplevelse her