Om Joachim Solberg

Joachim Solberg ( kaldes Danmarks Godfather of  Magic) er medlem af bestyrelsen. Han har siden han var 25 år lavet lectures og workshops i hele verden (dog ikke Australien).

Han er kendt for sin håndtering og timing af klassiske close-up og kort effekter. Som stand-up-tryllekunstner er han en som virkelig kan få folk til at grine og blive snydt på samme tid. Joachim Solbergs teknisk er af høj kvalitet.

Joachim Solberg rejste til Las Vegas i 1981 og mødte Michael Skinner. De  forblev venner  indtil Michael Skinners død. i 1998. Han havde meget stor indflydelse på Joachim Solberg.

I 1986 blev Joachim Solberg hyret til at lave close-up trylleri på Café Victor i København. Det var her, at man i Danmark blev oplyst om at close-up trylleriet var en kunst. Mange tv show som medvirkende artist er det blevet til.

Joachim Solberg har udover egne shows haft et comedy trylleshows med stor succes sammen med Michael Deutsch. Johannes Møllehave har også optrådt med et fast show sammen med Joachim Solberg. Et morsomt show som stadig kører er det, han laver sammen med skuespiller Peter Larsen. Derudover er han en af personerne bag Magic Fight Night sammen med Rune Klan, Mads Wille, Klaus Mulbjerg og Mikkel Gundersen.

Joachim Solberg har også modtaget af Magic Weekends Ærepris, æremedlem i Japan samt æresmedlem i Rusland.